ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

  1. Οι τιμές του τιμοκαταλόγου αφορούν την ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας. Σε περίπτωση που θέλετε μεγαλύτερη ποσότητα, από την αναφερόμενη ελάχιστη ποσότητα, οι τιμές διαφέρουν. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά.
  2. Στις τιμές του τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνεται η εκτύπωση των προϊόντων. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για προϊόντα με εκτύπωση, σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας δώσουμε προσφορά.
  3. Στις τιμές του τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
  4. Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας και τα προϊόντα παραδίδονται στον χώρο σας.
  5. Η δημιουργία του σχεδίου εκτύπωσης (μακέτα) είναι δωρεάν.
  6. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων χωρίς εκτύπωση είναι 8 εργάσιμες ημέρες περίπου. Παρόλ' αυτά υπάρχουν και ορισμένα προϊόντα με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης. Επομένως καλό θα ήταν να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.
  7. Ο χρόνος παράδοσης των τυπωμένων προϊόντων είναι 12-15 εργάσιμες ημέρες περίπου. Παρόλ' αυτά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό τεμαχίων παραγγελίας, την μέθοδο εκτύπωσης, τον βαθμό δυσκολίας του σχεδίου εκτύπωσης και την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Επομένως, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης των τυπωμένων προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
  8. Οι τιμές του τιμοκαταλόγου ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.
  9. Τα προϊόντα του καταλόγου που δεν έχουν τιμές στον τιμοκατάλογο, δεν διατίθενται.
  10. Γενικά, οι παραγγελίες προϊόντων από τους καταλόγους μας, διέπονται, επίσης, από τους γενικούς όρους συνεργασίας με την PERFECTadvertising.

 

Επιστροφή στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα...

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr