ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

               Τα αντικείμενα της κατηγορίας αυτής έχουν σαν σκοπό να προβάλουν και να προωθήσουν  το λογότυπο ή/και το διαφημιστικό σας μήνυμα, στο σημείο της επιχείρησης.

               Επίσης, διαφέρουν με τα διαφημιστικά είδη εξαιτίας του γεγονότος ότι τα συγκεκριμένα αποτελούν προϊόντα εσωτερικής προώθησης μιας εταιρείας και όχι αντικείμενα που δίδονται στους πελάτες ως δώρο ή για να εξυπηρετήσουν κάποιο σκοπό.

               Για παράδειγμα, προϊόντα προβολής που εξυπηρετούν την εσωτερική προώθηση της εταιρείας ή αλλιώς την προώθηση στο σημείο πώλησης είναι τα πατάκια εισόδου με λογότυπο, τα τυπωμένα σουβέρ και σουπλά, οι ιστοί σημαίας ή τα stand - banner, οι κερματολήπτες, τα λάβαρα, τα standεντύπων κ.ά.

               Τα προϊόντα εσωτερικής προώθησης είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν σε μια επιχείρηση εξατίας του γεγονότος ότι συμβάλλουν πάρα πολύ σημαντικά στην αναβάθμιση της εικόνας της αλλά και στην ανοδική εξέλιξη της αναγνωρισημότητας της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι πολυεθνικές εταιρείες επιλέγουν να έχουν πληθώρα προϊόντων αυτού του είδους στα υποκαταστήματα τους.

               Το διαφημιστικό γραφείο PERFECT διαθέτει μια πολύ μεγάλη ποικιλία κλασικών αλλά και καινοτόμων προϊόντων προβολής, δίνοντας σας έτσι την δηνατότητα να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη, μοναδική και καλαίσθητη εικόνα της εταιρείας σας, κάνοντας την να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να τραβήξει πραγματικά την προσοχή του καταναλωτικού κοινού.

               Για προϊόντα προβολής ποιοτικά αλλά και οικονομικά η επιλογή είναι μια... Perfect advertsing.

 

  • Διαφημιστικά πατάκια εισόδου
  • Διαφημιστικά χάρτινα πατάκια αυτοκινήτου
  • Διαφημιστικά σουπλά

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr