ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ

ΜΟΝΟΦΥΛΛΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ (κωδ.: FL01-2)

          Τα διαφημιστικά φυλλάδια, αποτελούσαν πάντα ένα διαφημιστικό μέσο, το οποίο μπορούσε να υποσχεθεί, άμεσα και έγκαιρα αποτελέσματα. Είναι ένα είδος που μπορεί να κινηθεί παντού. Ακόμα και στον δρόμο να είναι πεταμένα, τραβάνε τα βλέμματα και σίγουρα, ότι είναι γραμμένο πάνω τους, εντυπώνεται στο μυαλό των ανθρώπων που θα τα προσέξουν. Για αυτό οι εκτυπώσεις φυλλαδίων πρωτοστατούν στις προτιμήσεις των επιχειρηματιών και είναι η πρώτη ενέργεια που μεριμνούν να κάνουν, για να έχουν μια ισχυρή παρουσία σε όλους τους χώρους του εμπορικού τομέα.

          Εκτυπωση εντυπων διενεργείται συνεχώς, προκειμένου να καλυφθεί ο μεγάλος όγκος παραγγελιών και να ικανοποιηθούν όλοι οι πελάτες. Οι περισσότεροι επιχειρηματίες, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι αυτή τους η επιλογή θα τους εξυπηρετήσει πολύ και θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους.

          Τα συγκεκριμένα διαφημιστικά φυλλάδια, είναι μονόφυλλα και αυτό τα κάνει εύχρηστα και εύκολα στην διακίνηση. Επίσης επιτρέπουν στον άνθρωπο που θα τα πάρει, να τα αποθηκεύσει εύκολα και έτσι να τα έχει διαθέσιμα όταν παραστεί ανάγκη. Επίσης εκτυπώνονται με την μέθοδο ψηφιακής επεξεργασίας και γίνονται ακόμα πιο καλαίσθητα και εμφανίσιμα. Οπότε οι άνθρωποι που θέλουν να προωθήσουν την δουλειά τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στηρίζονται εξολοκλήρου στις εκτυπώσεις φυλλαδίων, αφού αποτελούν την πιο έξυπνη, γρήγορη και οικονομική διαφημιστική διαδικασία προβολής.

          Στην PerfectAdvertising, πιστεύουμε στην εκτυπωση εντυπων και παροτρύνουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη, τους πελάτες μας να την προτιμήσουν. Ξέρουμε ότι, σίγουρα, θα μείνουν ευχαριστημένοι και τα λεφτά τους θα πιάσουν τόπο.

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟΦΥΛΛΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

 

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ Α3

ΤΕΜΑΧΙΑ

ΤΙΜΗ

100

101,00 €

200

142,00 €

300

185,00 €

500

237,00 €

 ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ Α4

ΤΕΜΑΧΙΑ

ΤΙΜΗ

100

69,00 €

200

86,00 €

300

100,00 €

500

132,00 €

 ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΩΣ Α5

ΤΕΜΑΧΙΑ

ΤΙΜΗ

100

48,00 €

200

53,00 €

300

64,00 €

500

78,00 €

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΦΥΛΛΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

 • Τετράχρωμη εκτύπωση (CMYK) και στις 2 όψεις του φυλλαδίου.

 • Βάρος χαρτιού: 150 gr/m2.

 • Ποιότητα χαρτιού: Illustration ή Velvet.

 • Δυνατότητα εκτύπωσης σε διαφορετικό βάρος χαρτιού, σε διαφορετική ποιότητα χαρτιού και σε διαφορετικές διαστάσεις, με διαφορετικές χρεώσεις από αυτές του τιμοκαταλόγου. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΝΟΦΥΛΛΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

 • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν προς όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας και τα προϊόντα παραδίδονται στον χώρο σας.

 • Στις τιμές του τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνεται η δημιουργία του σχεδίου εκτύπωσης (μακέτα). Το σχέδιο(μακέτα) θα πρέπει να μας δωθεί έτοιμο από εσάς σε καλή ανάλυση και σε πραγματικές διαστάσεις, σε αρχείο τύπου Adobe Acrobat (.pdf) ή CorelDraw(.cdr)-convert to curves ή Adobe Illustrator(.ai)-create outlines ή .eps. Εάν δεν διαθέτετε έτοιμη μακέτα, το δημιουργικό μας τμήμα μπορεί να δημιουργήσει την δική σας μακέτα, με επιπλέον χρέωση. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά για την δημιουργία της μακέτας σας.

 • Στις τιμές του τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 • Χρόνος παράδοσης: 8 εργάσιμες ημέρες.

 • Για διαφορετικές ποσότητες από αυτές του τιμοκαταλόγου, οι τιμές διαφέρουν. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά.

 • Περισσότερες πληροφορίες στο menu "όροι συνεργασίας".

 • fylladia_01
 • fylladia_02
 • fylladia_03
 • fylladia_04
 • fylladia_05

Επικοινωνήστε μαζί μας
Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε εδώ το επώνυμό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Γράψτε εδώ το μήνυμά σας

Άλλες κατηγορίες προϊόντων:

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr