ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΗΜΑΙΩΝ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΗΜΑΙΟΠΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΧΤΥ (κωδικός: FL02)

Οι διαφημιστικές σημαίες ξεχωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια, λόγω της εντυπωσιακής τους εμφάνισης, η οποία όμως δεν ενοχλεί και συνάμα δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι το κατάλληλο διαφημιστικό προϊόν για όλες τις περιπτώσεις και για όποιο σημείο είναι απαραίτητες. Οι σημαίες παραλίας κρατούν περίοπτες θέσεις σε όλα τα παραθαλάσσια μέρη ανά τον κόσμο, φροντίζοντας την άρτια και καταξιωμένη προβολή της επιχείρησης, που θα έχει επιλέξει να τυπώσει τα στοιχεία και το λογότυπο της πάνω τους.

Η εκτυπωση σημαιων είναι μια διαφημιστική μέθοδος που μπορεί να εξασφαλίσει αποτελεσματική και αποδοτική προβολή της δουλειάς σας. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό υλικό τύπου δίχτυ, το οποίο έχει εκπληκτικές αντοχές στις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Αυτό είναι το πιο βασικό του πλεονέκτημα αφού τοποθετείται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Για αυτό οι διαφημιστικές σημαίες αποτελούν το πλέον περιζήτητο και εξεζητημένο αντικείμενο προώθησης, για όποιον επιχειρηματία επιθυμεί να χρησιμοποιήσει κάτι μεγάλο και επιβλητικό στην εταιρεία του, προκειμένου να είναι ορατό από όλους τους πελάτες και όχι μόνο.

Οι σημαίες παραλίας λόγω της ευμεγέθους παρουσίας τους, δίνουν την δυνατότητα στους παρευρισκόμενους, αλλά και στους περαστικούς, να ξέρουν για ποια επιχείρηση πρόκειται ή ποιος είναι ο χορηγός της. Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα, να εξασφαλιστεί η στοχευμένη  απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, με απώτερο σκοπό την μαζική προσέλευση πελατών.

Στην PerfectAdvertising η εκτυπωση σημαιων είναι από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μπορεί να δώσει πολλά προνόμια στους ανθρώπους που θα την προτιμήσουν για την διακίνηση του ονόματος της εταιρείας τους.

           PerfectAdvertising... για να φαίνεστε από παντού...

 

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΑΠΛΟΥ ΣΗΜΑΙΟΠΑΝΟΥ

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

ΤΙΜΗ M2

Έως 0,99m2

52,54 € / m2

Aπό 1m2 έως 1,99m2

34,25 € / m2

Aπό 2m2 έως 2,99m2

24,34 € / m2

Aπό 3m2 έως 3,99m2

21,78 € / m2

Aπό 4m2 έως 4,99m2

20,50 € / m2

Aπό 5m2 έως 5,99m2

19,74 € / m2

Aπό 6m2 έως 6,99m2

19,12 € / m2

Aπό 7m2 έως 7,99m2

18,75 € / m2

Aπό 8m2 έως 8,99m2

17,88 € / m2

Aπό 9m2 έως 9,99m2

17,14 € / m2

Aπό 10m2 έως 10,99m2

16,47 € / m2

Aπό 11m2 έως 11,99m2

16,25 € / m2

Aπό 12m2 έως 12,99m2

16,06 € / m2

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΟΠΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΧΤΥ

 • Περιλαμβάνεται πολύχρωμη φωτογραφική εκτύπωση.

 • Το σημαιόπανο έχει ως ιδιότητα αυτό που τυπώνεται στην μια όψη του, να φαίνεται και στην άλλη όψη του σαν να είναι τυπωμένo. Η διαφορά όμως είναι ότι η 2η όψη φαίνεται αντεστραμένη, σαν είδωλο της εκτύπωσης της 1ης όψης (mirror effect).

 • Προϊόν αντοχής. Κατάλληλο για όλες τις χρήσης. Η αντοχή του προϊόντος εξαρτάται άμεσα από τις καιρικές συνθήκες ανά περιοχή. Είναι φυσιολογικό η σημαία να φθαρεί συντομότερα σε μια περιοχή όπου υπάρχουν συχνά άνεμοι, σε σχέση με μια περιοχή όπου δεν υπάρχουν συχνά άνεμοι.

 • Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το πιο συνηθισμένο για χρήση διαφημιστικών σημαιών.

 • Δυνατότητα περιμετρικής ενίσχυσης με ιμάντες, για μεγαλύτερη αντοχή, χωρίς επιπλέον χρέωση.

 • Δυνατότητα τοποθέτησης κρίκων ανάρτησης της σημαίας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

 • Δυνατότητα τοποθέτησης μεταλλικών κρίκων(μπουντούζια) περιμετρικά του προϊόντος, χωρίς επιπλέον χρέωση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΗΜΑΙΟΠΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΙΧΤΥ

 • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν προς όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας και τα προϊόντα παραδίδονται στον χώρο σας.

 • Η δημιουργία του σχεδίου εκτύπωσης(μακέτα) δεν περιλαμβάνεται στην τιμή. Το σχέδιο(μακέτα) θα πρέπει να μας δωθεί έτοιμο από εσάς σε καλή ανάλυση και σε πραγματικές διαστάσεις, σε αρχείο τύπου Adobe Acrobat (.pdf) ή CorelDraw(.cdr)-convert to curves ή Adobe Illustrator(.ai)-create outlines ή .eps. Εάν δεν διαθέτετε έτοιμη μακέτα, το δημιουργικό μας τμήμα μπορεί να δημιουργήσει την δική σας μακέτα, με επιπλέον χρέωση. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά για την δημιουργία της μακέτας σας.

 • Στις τιμές του τιμοκαταλόγου δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

 • Ο υπολογισμός της τιμής, αναλόγως των τετραγωνικών μέτρων, γίνεται αθροιστικά και όχι μεμονομένα. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε 2 τεμάχια σημαίες, διάστασης 1m x 2m (δηλαδή 2 τετραγωνικά μέτρα / τεμάχιο), δεν θα πάρετε την τιμή των 2 τετραγωνικών μέτρων επί 2 φορές, αλλά απευθείας την τιμή των 4 τετραγωνικών μέτρων (2 τεμάχια  x 2m2 το κάθε τεμάχιο = 4m2).

 • Χρόνος παράδοσης: 6-7 εργάσιμες ημέρες.

 • Για διαφορετικές ποσότητες από αυτές του τιμοκαταλόγου, οι τιμές διαφέρουν. Σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε προσφορά. 

 • Περισσότερες πληροφορίες στο menu "όροι συνεργασίας".

 • diafimistikes-simaies
 • ektyposi-simaion
 • simaies-paralias

Επικοινωνήστε μαζί μας
Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε εδώ το επώνυμό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Γράψτε εδώ το μήνυμά σας

 

Άλλες κατηγορίες προϊόντων:

 • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ
 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Εγγραφή στο newsletter μας:
Πληκτρολογήστε εδώ το email σας.
FacebookTwitterLinkedInShare on Google+Google BookmarksYoutube
Address Προέκταση
      Ολυμπιάδος 5
      Τ.Θ.: 1603
      56224 - Εύοσμος
      Θεσσαλονίκη
 
Phone 2310 588.500
 
Fax 2310 588.501
 
Website www.perfectadv.gr